вівторок, 8 вересня 2009 р.

Для журналістів друкованих видань УГКЦ та РКЦ пройде семінар з медіа-менеджменту



24-25 вересня 2009 року в Брюховичах біля Львова відбудеться семінар з медіа-менеджменту. До участі в семінарі запрошуються головні редактори, їх заступники та працівники друкованих видань УГКЦ та РКЦ в Україні. Тренерами семінару будуть Євген Глібовицький та Оксана Форостина. Кількість учасників семінару обмежена до 30 осіб.
Програма семінару передбачає формування навиків розробки стратегічного планування (медіа-плану), менеджмент персоналу та редакцій, рекламний менеджмент і менеджмент розповсюдження. Учасники семінару зможуть дізнатися про можливості збільшення читацької аудиторії, розширення жанрового асортименту, розширення аудиторії в Інтернеті (сайти, соціальні мережі, тощо), та побудову Інтернет платформ.

Серед пропонованих тем також висвітлюватимуться такі: релігійні друковані видання та рекламний ринок.: співпраця можлива чи не потрібна; коли грошей багато немає: на чому можна зменшити витрати на видання; газет багато, ефект відсутній. Структуризація друкованих видань за темами та аудиторією; збут.: де шукати дистриб'юторів.

Початок семінару: 24 вересня 2009 року о 10:00 год. Місце проведення семінару: реколекційний центр Львівської архієпархії в смт. Брюховичі. Реєстраційний внесок з учасника семінару: 130 грн. (кошти на оплату проживання та харчування учасників).

Для участі в семінарі слід попередньо зареєструватися. Для цього зателефонуте за номером 8.050.370.94.64/8.097.340.45.25 (Павло Худ, координатор семінару), або напишіть на e-mail: pavlo.khud@yahoo.ca.  Реєстрація учасників закінчується 20 вересня 2009 року.

Немає коментарів: