четвер, 10 вересня 2009 р.

Тренінг з медіа-менеджменту для журналістів УГКЦ та РКЦ проведуть фахівці компанії pro.mova

Євген Глібовицький,
керуючий партнер


Експерт із медіа та комунікацій, викладач програм із комунікацій для медіа, бізнесу та неприбуткових організацій. Викладач Києво-Могилянської Бізнес Шко-ли та Львівської бізнес-школи при Українському католицькому університеті. Член правління асоціації фахівців з громадських зв'язків UAPR, член ради Комітету підприємців Львівщини.

Один із засновників та член Унівської групи(експертна група із розробки довготермінової стратегії розвитку Львова). Був штатним працівником великих українських медіа (Студія 1+1, до того «Перший національний» та «Киевские Ведомо-сти», на початку кар’єри «PostПоступ» і радіо «Промінь»), працював з провідними медіа як всередині країни, так і за її межами («Дзеркало тижня», радіо «Эхо Москвы», «Ukrainian Weekly», працював локальним співпродюсером для американських телеканалівCBS та PBS, британської BBC).

Як журналіст, має досвід роботи в «гарячих точках» (Югославія, 1999) та в кризових умовах (закарпатські повені 1998–1999; події після терактів 11 вересня в Нью-Йорку і Вашингтоні, 2001; країни Близького Сходу, 2002; справа Гонгадзе та політична криза 2001–2002).

У 2002–2003 разом з Романом Скрипіним та Андрієм Шевченком був співрозробником концепції «5 каналу». У 2002 відмовився працювати в новинах на 1+1 через цензуру, був засновником Київської незалежної медіа-профспілки, зрештою, її головою.

Закінчив Києво-Могилянську академію за спеціальністю «політологія», також навчався в Блафтонському університеті (Огайо, США) та Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Оксана Форостина,
старший менеджер по роботі з клієнтами


Консультант з медійних комунікацій з досвідом як у журналістиці, так і в зв’язках із пресою.

Працювала у львівській пресі, а також як кореспондент радіо «Голос Америки» у регіоні.

Відома як автор спільного з журналістами Gazeta Wyborcza розслідування про корупцію у системі видачі польських віз громадянам України, інших впливових матеріалів. Публікації з’являлися у виданнях BusinessWeek, Transitions Online, The Ukrainian Observer, Критика, Дзеркало тижня, День, Власть денег, Ї, Коментар, Теле-критика та ін.

Співпрацювала зі знімальними групами громадського телебачення Швеції та студії Alaya Production (США).
Розробила, провела переговори та підписала першу в історії української преси угоду про редакційну політику між журналістами та менеджерами видання (лютий 2006, «Львівська Газета»).

У червні 2001 р. була заступником директора Міжнародного прес-центру Державного візиту Папи Римського Івана Павла ІІ у Львові. Протягом 1998–2002 працювала прес-секретарем мистецького об’єднання «Дзиґа» у Львові — одного з унікальних арт-центрів України, який породив новітнє культурне середовище.

Детальніше про компанію pro.mova на сайті www.pro-mova.com

Немає коментарів: