пʼятницю, 11 вересня 2009 р.

Євген Глібовицький: "Семінар з медіа-менеджменту - це два дні важкої роботи. Буду вдячний, якщо "статисти" прогуляють заняття"

Компанія Pro.mova деталізувала програму семінару з медіа-менеджменту для представників друкованих видань УГКЦ та РКЦ. Представляючи програму тренер Євген Глібовицький наголосив, що кожен учасник повинен максимально зосередитися на навчанні з метою ефективного застосування досвіду в практичній управлінській діяльності.

"Учасники семінару не можуть трактувати цих два дні як нагоду відійти від повсякденних обов'язків, - зазначив Євген Глібовицький. Навантаження, які вони повинні перенести, подібне до того, немов би перед ними стояло завдання перенести шість кубів цегли на четвертий поверх. Тільки в таких зусиллях народжується результат".

Програма семінару з медіа-менджменту

1. Як досягнути сталої успішності видання?
2. Редакційна політика як система підходів та цінностей
3. Визначення читача – робота з побудови лояльного ставлення
4. Пошук точок ефективності: що може дати видання своєму читачу?
5. Пошук унікальності: чому читач має читати саме це видання? Стратегічний підхід
6. Відносини із читачем vs відносини із видавцем – як досягти гармонії?
7. Веб-сайт: що головне і яка послідовність побудови доброго сайту?
8. Чим сайт відрізняється від традиційних медіа? Нові підходи до роботи з аудиторіями
9. Сучасні мультимедійні можливості: робота із зображенням, графікою, звуком та відео
10.Фінансування видання: продаж, реклама, контекстні оголошення, пожертви, внески засновників
11.Ефективне управління: як досягати поставленої мети?

Cемінар з медіа-менеджменту проходитиме 24-25 вересня 2009 року в Брюховичах біля Львова. До участі в семінарі запрошуються головні редактори, їх заступники та працівники друкованих видань УГКЦ та РКЦ в Україні. Тренерами семінару будуть Євген Глібовицький та Оксана Форостина. Кількість учасників семінару обмежена до 30 осіб.

Початок семінару: 24 вересня 2009 року о 10:00 год. Місце проведення семінару: реколекційний центр Львівської архієпархії в смт. Брюховичі. Реєстраційний внесок з учасника семінару: 130 грн. (кошти на оплату проживання та харчування учасників).

Для участі в семінарі слід попередньо зареєструватися. Для цього зателефонуйте за номером 8.050.370.94.64 або 8.097.340.45.25 (Павло Худ, координатор семінару), або напишіть на e-mail: pavlo.khud@yahoo.ca. Реєстрація учасників закінчується 20 вересня 2009 року.

Немає коментарів: